Onze live uitzendingen

Onze live uitzendingen

 
Op woensdag 22 juli had “Koopman op pad” een primeur in zijn drie jarige bestaan. Presentator Roelof Koopman, cameraman Peter Aalders en opname assistent / fotograaf Henk Boer verzorgde hun eerste live uitzending vanaf de studio in Elim. Om klokslag zeven uur ging de eerste uitzending live via het YouTube kanaal. Roelof Koopman interviewde daar Johan Kleine van het bureau In Focus een adviesbureau op het gebied van certificering, Arbowet- & regelgeving. De eerste uitzending verliep op enkele kleinigheidjes na voorspoedig.

De uitzending werd ook later in de gemonteerde versie gepresenteerd.   Het team gaat in gesprek met mensen die iets bijzonders te vertellen hebben over, zoals over een hobby, werk, iets op school meegemaakt, een collega, of zelf iets bijzonders hebben wat je bezig houdt. Koopman op pad is een rubriek in het Drents Dialect. Van de geïnterviewde wordt niet verwacht dat zij het Drents dialect ook beheren.

De eerste uitzending verliep voorspoedig op enkele schoonheidsfoutjes na. De uitzending werd ook opgenomen, en wordt op een later tijdstip na montage, online gezet op de websites van Koopman op pad, de Elimsite, en de Hoogevener.

%d bloggers liken dit: