Peter Koek in Koopman op pad ‘Hoe het zou moeten zijn…’

Peter Koek in Koopman op pad ‘Hoe het zou moeten zijn…’

HOOGEVEEN – Als geboren en getogen Noordscheschutter woont Peter Koekoek sinds 2015 in Hoogeveen. Toch blijf ik een ‘Schutter’. Als adviseur reis ik het hele land door en zie ik dat mensen de democratie steunen, maar vinden dat politici er een potje van maken.

Ik maak me daarom hard voor politiek die niet gaat over politieke spelletjes en regeltjes, maar over echte zorgen en wensen van echte mensen. De politiek moet naast mensen staan. In deze aflevering van Koopman op pad geeft Peter een toelichting op zijn visie en wat blijkt, Hoogeveen is hier nu ongewild een voorbeeld van. Snapt u het niet meer, kijk dan maar eens en het wordt ons allemaal duidelijk “Het moet anders”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: